Blog

Landinspektørfirmaet Land & Plan bruger NextSign til dokumenthåndtering

Landinspektørfirmaet Land & Plan bruger NextSign til dokumenthåndtering

Læsetid: 2m 52s

Hvordan NextSign hjalp Land & Plan med at forbedre dokumenthåndtering og effektivisere deres forretning

Hos NextSign er vi altid på udkig efter måder at hjælpe vores kunder med at optimere deres forretning gennem smarte digitale løsninger. En af vores kundecases, Land & Plan, er et fremragende eksempel på, hvordan vores løsninger kan skabe værdi i helt nye brancher, samtidig med at de forbedrer kundens daglige arbejdsgange og besparelser. Vi har ikke blot leveret en digital underskriftsløsning til Land & Plan, men også en e-Boks-integration, som har revolutioneret deres dokumenthåndtering. Her får du indblik i, hvordan vi hjalp dem, og hvilke fordele de har oplevet.

Baggrunden for samarbejdet

Landinspektør Michael Jonasen fra Land & Plan henvendte sig til os i januar 2024 med et ønske om at forbedre deres dokumenthåndtering. Land & Plan arbejder i landinspektørbranchen og havde et konkret behov for en digital underskriftsløsning, som kunne gøre deres sagsbehandling mere effektiv. Da de opdagede, at NextSign tilbyder en fleksibel løsning med en betalingsmodel, hvor man kun betaler for dét, man bruger, var de ikke i tvivl om, at vi kunne være den rette samarbejdspartner.

De ønskede en løsning, som kunne hjælpe dem med at digitalisere underskrifter på erklæringer og bemyndigelser – dokumenter der er essentielle i deres arbejde med sager om nye skel og ændringer af skel. Her befandt de sig i en branche, hvor den type løsninger ikke tidligere var udbredt, men hos NextSign var vi ikke sene til at indse potentialet.

Den digitale underskriftsløsning

Vores løsning til digital underskrift har hjulpet Land & Plan med at forbedre deres arbejdsprocesser betydeligt. Michael fortæller:

Vi bruger den digitale underskriftsløsning til underskrift af erklæringer og bemyndigelser, som vi bruger i vores sagsbehandling. Hos NextSign var de ikke sene til at se vores behov og potentialet i vores branche, så nogle tilpasninger blev foretaget i web-portalen, så løsningen blev endnu mere brugervenlig.

Ved at implementere vores digitale underskriftsløsning har Land & Plan fået en langt mere smidig proces, hvor de nu kan indhente underskrifter hurtigt og effektivt uden brug af papir og fysisk post. Den tid, de før brugte på at håndtere fysiske dokumenter, er nu blevet frigjort, og de kan fokusere mere på deres kerneopgaver.

e-Boks integration: En gamechanger for Land & Plan

Kort inde i samarbejdet blev vi spurgt, om vi også kunne hjælpe Land & Plan med en løsning til at sende beskeder og dokumenter gennem e-Boks – en udfordring, de længe havde stået med. e-Boks er en sikker digital postløsning, som bruges af både virksomheder og privatpersoner til at modtage vigtige meddelelser digitalt, og den var præcis, hvad Land & Plan manglede til at kommunikere med både kunder og myndigheder.

Vi gik straks i gang med at udvikle en prototype, som vi præsenterede for dem efter mindre end 14 dage. Efter nogle tests og tilpasninger var løsningen klar til brug. Med denne integration kan Land & Plan nu sende orienteringer, servicemeddelelser og andre vigtige dokumenter direkte til deres kunders og samarbejdspartneres e-Boks – hurtigt, sikkert og uden brug af papir eller fysisk post.

Alternativet til e-boks er at sende et brev med posten, finde postkassen, have udskrevet og kuverteret brevet, fundet den rette porto og vente i op til en uge på, at modtager fik vores besked. Med e-boks har man vores henvendelse senere samme dag. Og prisen er lavere end den anvendte frimærkeporto.
Læs om vores e-Boks integration her

Store besparelser og forbedret ESG-regnskab

For Land & Plan har vores løsninger ikke blot betydet en effektivisering af deres arbejdsprocesser – det har også medført markante besparelser. Ved at digitalisere deres dokumenthåndtering og kommunikere via e-Boks i stedet for fysisk post, har de sparet både penge og ressourcer. Michael nævner selv de besparelser, de har oplevet på porto og forsendelse, men det stopper ikke der.

Ved at skære ned på brugen af papir, kuverter og fysiske forsendelser bidrager Land & Plan også positivt til deres ESG-regnskab (miljø, social og ledelsesmæssig ansvarlighed). De har reduceret deres miljøaftryk betydeligt ved at minimere forbrug af ressourcer og CO2-udledning fra transport. Dette er en vigtig fordel i en tid, hvor bæredygtighed spiller en stadig større rolle for virksomheder og deres image.

Branchens fremtid: Digitalisering som nøgle til succes

Land & Plan har ikke kun set fordele internt i deres egen virksomhed, men de har også anbefalet vores løsninger til deres brancheforening. Dette betyder, at flere virksomheder i landinspektørbranchen nu får mulighed for at drage fordel af digitale underskrifter og e-Boks integrationen. Det er med til at sætte standarden for fremtidens dokumenthåndtering i en branche, der traditionelt har været præget af papirbaserede processer.

NextSign har leveret flere løsninger til os og vores store tilfredshed. Vi har endda anbefalet vores brancheforening at indgå aftale med løsningerne fra NextSign, så vores konkurrenter får samme fordele på digitale underskrifter og e-boks breve som os. Jeg ville ønske, at jeg havde aktier i dét firma! De er dygtige! De er løsningsorienterede!

Konklusion: Et stærkt samarbejde skaber succes

Samarbejdet mellem Land & Plan og NextSign er et eksempel på, hvordan vi gennem innovative løsninger kan hjælpe virksomheder med at digitalisere deres processer, reducere omkostninger og forbedre deres bæredygtighed. Vores digitale underskriftsløsning og e-Boks integration har gjort det nemmere for Land & Plan at håndtere deres daglige opgaver, samtidig med at de har sparet penge og skånet miljøet.

Hos NextSign ser vi frem til fortsat at hjælpe virksomheder som Land & Plan med at modernisere deres forretning og sikre, at de er klar til fremtidens udfordringer. Digitalisering er vejen frem – og vi står klar til at levere de løsninger, der kan gøre en forskel.

Gå til Landinspektørfirmaet Land & Plan

Klar til at
oprette din første sag?

Opret din firma konto i dag og modtag 10 kreditter helt gratis - så er du godt i gang.