Blog

Kundecase: Caripo Biler optimerer leasingforretningen med NextSign

Kundecase: Caripo Biler optimerer leasingforretningen med NextSign

Læsetid: 6m 32s

Kundecase: Caripo Biler optimerer leasingforretningen med NextSign

Introduktion

Hos NextSign er vi stolte af at have hjulpet Caripo Biler A/S med at digitalisere og effektivisere deres leasingafdeling, hvilket har ført til en markant forbedring af deres forretningsprocesser. Vores samarbejde startede i januar 2022, og siden da har vi udviklet en digital løsning, der ikke alene har optimeret deres leasingprocesser, men også styrket deres dokumenthåndtering og overordnet bidraget til en mere bæredygtig forretningsmodel.

Udgangspunktet: Fra idé til fuldt integreret leasingløsning

Henrik Mark Henriksen, administrerende direktør hos Caripo Biler, kom til os med en klar vision. Efter tidligere at have implementeret en digital løsning til online bilsalg, fik Henrik ideen om at videreføre digitaliseringen til leasing. Han så potentialet i at gøre leasingprocessen nemmere, hurtigere og mere tilgængelig for kunderne – alt sammen ved hjælp af en digital platform, der ville give Caripo Biler mulighed for at lease biler online, uden at kunderne nødvendigvis behøvede at besøge forretningen.

Leasing af biler kræver som regel mindre udbetaling og indebærer færre forpligtelser for kunden, hvilket gør det ideelt for en digital løsning. Med NextSigns teknologi har Caripo Biler nu mulighed for at udleje biler digitalt, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Dette betyder, at de kan møde ind mandag morgen til nye leasingaftaler, som er blevet indgået automatisk henover weekenden – uden nogen manuel indblanding. Denne løsning har vist sig at være en kæmpe fordel for Caripo Biler og deres kunder, som nu kan lease biler online hos Caripo Biler nemt og hurtigt.

Den digitale leasingløsning: En game-changer for Caripo Biler

Vores løsning har haft en dybtgående effekt på Caripo Bilers leasingafdeling. Tidligere kunne det tage op til en halv dag at gennemføre en leasingaftale, men med NextSigns digitale platform er denne proces nu reduceret til en time eller mindre. Denne effektivisering er muliggjort gennem automatisering af hele leasingprocessen – fra oprettelse af kontrakter til underskrift og dokumenthåndtering.

Henrik udtaler:

"NextSign var hurtige til at forstå vores behov og lavede en løsning, vi er fuldt ud tilfredse med. Det har aldrig været nemmere for os at lease en bil ud og vi sparer en masse tid i administrationen."

Ved at have en digital løsning, som altid er tilgængelig online, har Caripo Biler kunnet øge deres leasingvolumen markant. Deres kunder kan nu udfylde og underskrive leasingaftaler hjemmefra, når det passer dem – uanset tid og sted. Det har øget kundeoplevelsen, gjort leasingprocessen mere tilgængelig og i sidste ende øget omsætningen i afdelingen.

Mindre spildtid, færre fejl og større overskud

En af de største fordele ved at automatisere leasingprocessen er reduktionen af spildtid. Tidligere var medarbejderne nødt til at håndtere hver enkelt leasingaftale manuelt, hvilket ikke kun var tidskrævende, men også tilbød større potentiale for menneskelige fejl. Med NextSigns løsning er der ikke længere behov for at indtaste data flere gange eller tjekke efter småfejl i kontrakterne. Systemet genererer leasingkontrakter automatisk baseret på kundens oplysninger og ønsker, hvilket minimerer risikoen for fejl og sparer tid.

Henrik Mark Henriksen bemærker også:

"Jeg tror på, at fremtiden ligger i automatisering og digitale dokumenter, og her mener jeg, at NextSign er den bedste udbyder på markedet. Der er ikke langt fra ord til handling, og de holder, hvad de lover – vi er fuldt ud tilfredse hos Caripo Biler A/S."

Denne effektivisering har givet Caripo Biler mulighed for at fokusere på deres kerneforretning og bruge mindre tid på administrative opgaver. Leasingafdelingen er nu langt mere produktiv, og den øgede effektivitet har direkte bidraget til en højere bundlinje.

Dokumenthåndtering og underskrift: Mere end bare leasing

Udover den automatiserede leasingløsning har vi også hjulpet Caripo Biler med at digitalisere andre vigtige dele af deres forretning, såsom dokumenthåndtering og underskrift af kontrakter. I dag bruger de NextSigns fleksible underskriftsløsning til alt fra ansættelseskontrakter til opsigelser, bestyrelsesreferater og andre administrative dokumenter. Dette betyder, at alle virksomhedens dokumenter nu er samlet digitalt, let tilgængelige og sikre.

Dette er ikke kun praktisk, men også godt for virksomhedens ESG-regnskab (Environmental, Social, and Governance). Ved at reducere papirforbruget og sikre en fuldt digital dokumenthåndtering har Caripo Biler mindsket deres miljømæssige fodaftryk. De har også styrket den sociale dimension ved at tilbyde kunder og medarbejdere en lettere, mere brugervenlig og tilgængelig måde at håndtere vigtige dokumenter på.

En løsning for fremtiden: Automatisering og bæredygtighed

Automatisering og digitalisering har i stigende grad vist sig at være nøglen til en mere effektiv og bæredygtig fremtid. Caripo Biler er et fremragende eksempel på en virksomhed, der har forstået dette og taget de nødvendige skridt for at integrere teknologi i deres kerneforretning.

Vores samarbejde med Caripo Biler viser, hvordan moderne teknologi kan bruges til at skabe værdi – ikke kun for virksomheden, men også for deres kunder. Ved at reducere spildtid, minimere menneskelige fejl og tilbyde en mere fleksibel og brugervenlig leasingløsning, har Caripo Biler ikke kun forbedret deres leasingafdeling, men også deres samlede forretning.

Hos NextSign er vi stolte af at have været med til at skabe denne transformation. Vi er overbeviste om, at fremtiden for bilindustrien – ligesom mange andre brancher – ligger i digitalisering og automatisering. Og med den leasingsoftware vi har bygget for Caripo Biler, kan virksomheder tage kontrol over deres dokumenthåndtering og leasingprocesser, skabe vækst og samtidig tage hensyn til bæredygtighed.

Som Henrik Mark Henriksen udtrykker det:

"Vi er fuldt ud tilfredse med samarbejdet med NextSign, og vi ser frem til at fortsætte med at digitalisere og optimere vores forretning."

Dette er kun begyndelsen. Vi glæder os til at se, hvordan Caripo Biler fortsætter med at udvikle sig i fremtiden, og vi er stolte af at være en del af denne rejse mod en mere digital og bæredygtig bilindustri.

Klar til at
oprette din første sag?

Opret din firma konto i dag og modtag 10 kreditter helt gratis - så er du godt i gang.